Anketa

U skladu s politikom kvaliteta, Tehnograd inženjering d.o.o. sprovodi merenje zadovoljstva klijenata s ciljem poboljšanja kvaliteta svojih proizvoda i unapredenja poslovnih odnosa, te povecanja i zadovoljstva kupaca.

Informacije o zadovoljstvu primarna su pomoc za ispravljanje grešaka i povecanja kvaliteta, te Vas molimo da kao naš cenjeni kupac, popunite sledeci upitnik o Vašem zadovoljstvu i uputite sve komentare, primedbe ili predloge radi unapredenja našeg buduceg poslovanja.

Povratne informacije analiziramo i nastojimo da ih u najkracem roku, usvojimo, u želji da se prilagodimo Vama.

Zahvaljujemo se na saradnji i iskazanom poverenju. S poštovanjem Techno inženjering d.o.o.

Prilikom popunjavanja ankete, molimo Vas da definišete vrednost katakteristike od 1 do 5

1. Kvalitet proizvoda

Ocena:
Važnost:

2. Cena

Ocena:
Važnost:

3. Valuta plaćanja

Ocena:
Važnost:

4. Poštovanje rokova izrade

Ocena:
Važnost:

5. Poštovanje rokova isporuke

Ocena:
Važnost:

6. Profesionalnost osoblja prodaje

Ocena:
Važnost:

7. Jasne i definisane ponude

Ocena:
Važnost:

8. Ažurnost i kooperativnost u administrativno-finansijskim poslovima

Ocena:
Važnost:

9. Brzina rešavanja reklamacija

Ocena:
Važnost:

Molimo Vas da, ukoliko je to prihvatljivo za Vas, uporedite naš proizvod i usluge sa proizvodima i usulugom naših konkurenata:

1. Kvalitet proizvoda

2. Cena

3. Poštovanje roka isporuke

4. Poštovanje roka izrade

Ukoliko imate neke primedbe, sugestije ili predloge, koji bi mogli doprineti poboljšanje naše poslovne saradnje, molimo Vas navedite ih:O NAMA

Preduzeće Tehnograd Inženjering osnovano je 1992.godine. Osnivač i vlasnik je Milun Jovanović, magistar ekonomije. Osnovne delatnost preduzeća je prozvodnja armaturnih mreža, rešetkastih nosača (binora) i obrada betonskog gvožđa za potrebe građevinarstva. Velikim zalaganjem i profesionalnim odnosom prema poslovnim aktivnostima preduzeće se brzo pozicioniralo na tržištu, tako da sada predstavlja jedno od uspešnijih preduzeća u Srbiji. Nastavljamo da se razvijamo i da rastemo pri čemu nam je primarni zadatak kvalitet proizvoda.

Proizvodni pogoni preduzeća se nalaze na dve lokacije, Proizvodni pogon Ratina, adresa Ratina- bb Kraljevo i Proizvodni pogon Beranovac, adresa Kovanlučka 1 Kraljevo. U proizvodnom pogonu Ratina vrši se proizvodnja armaturnih mreža i rešetkastih nosača. Na istoj lokaciji se nalazi i i Laboratorija Tehnograd, gde se vrši ispitivanje kvaliteta proizvoda. Proizvodni pogon je opremljen najsavremenijim mašinama, koje uz kvalitetnu laboratorijsku oprema za kontrolu kvaliteta i adekvatno obučeni kadar, garantuju kvalitetan finalni proizvod.

Proizvodni pogon Beranovac je armirački pogon, gde se na novim i najsavremenijim automatskim mašinam, vrši kvalietna obrada betonskog gvožđa prema specifikaciji kupca.

Pored ova dva proizvodna pogona, preduzeće poseduje i ekskluzivan Hotel Tehnograd, koji se nalazi na 1,5km od strogog centra grada, na samom vidikovcu, odakle su pruža pogled na grad Kraljevo. Hotel predstavlja spoj tradicionalnog i modernog oblika hotelijerstva, pogodan za sve vrste odmora, pripreme i odmor sportista, kao i za organizovanje seminara, poslovnih sastanak i konferencija. Više o samom hotelu možete pronaći na sajtu www.hoteltehnograd.com

DELATNOST PREDUZECA

Proizvodnja armaturnih mreža svih vrsta

Proizvodnja rešetkastih nosača-binora

Obrada betonskog gvožđa

Proizvodnja kalibrisane žice

Proizvodnja fert gredica

Trgovina betonskim gvožđem, ekeserima, paljenom žicom i cementom

Laboratorija za ispitivanje betonskog gvožđa

Otkup sekundarnih sirovina

Hotelijerstvo